Kapcsolatom a homeopátiával és a gyógynövényterápiával

Orvosi munkám során tapasztaltam, hogy betegeim panaszai a leggondosabb kezelés mellett is visszatérnek, néha súlyosbodnak, megkeserítik az életüket. Sok esetben betegségeiket lehetett gyógyszerekkel kezelni, de az akadémiai orvoslás nem kínált reményt a végleges gyógyulásra. Más helyzetekben a gyógyszerek mellékhatása okozott gondot.
Én ennél többet szerettem volna nyújtani betegeimnek, méghozzá olyan gyógymódokkal, ami természetes, mellékhatásoktól mentes, és mégis hatékony. Így kezdtem el foglalkozni kb.10 éve a természetgyógyászatnak azon ágaival, amelyeket beilleszthetőnek tartottam az addigi orvosi szemléletembe, és csodálatos kiegészítő gyógymódot jelentettek számomra, melyeket egyre nagyobb sikerrel alkalmaztam is. Mára már tudom, hogy ezek a gyógymódok nemcsak kiegészítő-, hanem bizonyos betegségek alapkezeléseként is választhatóak, rendkívül hatékonyak, és azon kórképekben is végleges gyógyulást hozhatnak, amelyek az akadémiai orvoslás módszereivel “csak” kezelhetőek.
Klasszikus orvosként igyekszem szakmailag a legmagasabb szinten képezni magam. A Szegedi Tudományegyetem Családorvosi Intézetének oktató orvosa vagyok, orvos-beteg kommunikációt oktatok egyetemi hallgatóknak és szakvizsga előtt álló orvosoknak. Munkám során számos előadást tartok és gyakorlatot vezetek.
Homeopátiás orvosként oktatom a homeopátiát laikusoknak, természetgyógyászoknak és orvosoknak, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület szupervízora vagyok. Nagyon sok pácienst gyógyítottam már meg elhúzódó, más módszerrel nem gyógyuló betegségekből, kórformákból. A gyógyításra tettem fel az életemet. Az akadémiai orvoslás magas szintű művelése mellett elkötelezett híve vagyok a természetes gyógymódoknak, így a természetgyógyászat “királynőjének”: a homeopátiának és a legősibb gyógyászatnak: a gyógynövényterápiának.

“Az orvos legfőbb és egyedüli elhivatottsága, hogy visszaadja a betegek egészségét,
ezt nevezzük gyógyításnak.”

(Dr. S. Hahnemann, Organon 1.§., 1842.)

Bejelentkezés:

A nemzetközi és hazai gyakorlatnak megfelelően időegyeztetést követően fogadom a betegeimet. A homeopátia időigényes orvoslás, egy-egy betegre – főként krónikus betegség esetén – órákat kell fordítani.

A rendelésre telefonon lehet jelentkezni 06/20/333-91-28-as telefonszámon, hétköznap 8-9 óráig.

Internetes kapcsolaton keresztül ritkán vállalok kezelést – a közvetlen kontaktus, viselkedés befolyásolja a gyógyszerválasztást – néha elvállalom, erről szintén telefonon egyeztetek.